High Hosting - logo

High Hosting

High Wheels | High Meals

High Meals

Wat kunt u verwachten van High Meals

High Meals is een activiteit van High Hosting dat streeft naar het hoogste niveau van gastvrijheid, zodat gasten het gevoel hebben dat ze met de grootst mogelijke zorg en aandacht worden bediend. De missie van High Meals is om een omgeving te bieden waar gasten comfortabel en ontspannen kunnen zijn terwijl ze service ontvangen. 

High Meals weet wat haar rol binnen het bedrijf is en begrijpt dat je gasten moet behandelen alsof ze speciaal zijn. Van een warm welkom bij aankomst tot het aanbieden van lekkere hapjes, High Meals streeft ernaar om ervoor te zorgen dat elke gast zich verzorgd en gewaardeerd voelt.

Waarom kiezen voor High Meals?

High Meals is een horeca activiteit van High Hosting. Het zet de gast op de eerste plaats en biedt een breed scala aan diensten die zijn toegespitst op de behoeften en verwachtingen van de gast. 

High Meals begrijpt hoe belangrijk het is om elk etentje of feestje speciaal te maken en streeft ernaar om elke ervaring uniek en gedenkwaardig te maken. Van bediening in een restaurant tot bruiloften en partijen. Dus waarom zou u voor uw volgende gelegenheid niet kiezen voor High Meals?

Wilma kalf, host van High Hosting

De gastvrouw achter High Meals

High Meals stelt u als gast centraal. De gastvrouw achter High Meals ben ik, Wilma Kalf. Ik beschik over ruim 40 jaar horeca ervaring. In 2004 heb ik een horecaformule opgezet voor een Eindhovens Eetcafé wat een enorm succes is geworden. U kunt er vanuit gaan dat u iemand inhuurt met veel kennis en ervaring. Bent u opzoek naar een ervaren gastvrouw, kies dan voor High Meals.