High Hosting - logo

High Hosting

High Wheels | High Meals

Over mij

High hosting Wilma Kalf

Ik ben Wilma Kalf, 55 jaar en woonachtig te Waalre. Ik heb er van jongs af aan van gedroomd om buschauffeur te worden. Het liep toch net iets anders….

De stap naar touringcarchauffeur

In 2018 besloot ik om mijn droom waar te maken en heb ik de opleiding voor Bus Personenvervoer gedaan. Sindsdien ben ik werkzaam als touringcarchauffeur nog altijd in combinatie met de horeca. Ik werk als rijinstructeur bij verschillende gerenommeerde autorijscholen. Sinds 2024 ben ik ook inzetbaar als D-instructeur (bus). U bent verzekerd van een gedegen en veilige opleiding. 

Horeca, de rode draad door mijn leven

Vanaf mijn 16e ben ik per toeval in de horeca gerold en dit is altijd als een rode draad door mijn leven blijven lopen. Ik heb in alle takken van de horeca gewerkt. In 2004 heb ik de bedrijfsformule opgezet voor een Eindhovens Eetcafé welke succesvol bleek. Daarna ben ik als floormanager actief geweest bij een eetcafé. In de periode van 2009-2019 werkte ik als sportinstructeur op ZZP basis met daarnaast de horeca. Na jaren werkzaam te zijn geweest in deze branche was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging en ging aan de slag als  touringcarchauffeur.

Een echte alleskunner

Veel bedrijven onderschatten de kracht van een alleskunner. Doordat een persoon veelzijdig inzetbaar is worden specifieke kwaliteiten vaak onderschat. Ik heb enorm veel werkervaring opgedaan als horeca medewerksters, touringcarchauffeur en auto rijinstructeur bij gerenommeerde bedrijven. Al ruim 40 jaar heb ik in alle takken van de horeca gewerkt. Denk hierbij aan hotel, restaurant, eetcafé, catering op locatie, maar ook op een boot.

Ondertussen verricht ik ook werkzaamheden als touringcarchauffeur, welke ik combineer met rij instructie B en D.

High Hosting

Na jarenlang kennis en praktische ervaring opgedaan te hebben, ben ik nu op een punt gekomen, waarbij ik mijn professionele diensten als ZZP-er wil aanbieden. Een manier om mijn passie en kwaliteiten voor uw bedrijf in te zetten, daar krijg ik echt energie van! Zo is het idee van High Hosting ontstaan.

  • Touringcarchauffeur
  • Auto rij instructie (B) 
  • Bus instructie (D)
  • Horeca ondersteuning

Als u meer informatie wil over mijn diensten, aarzel dan niet om contact op te nemen!