High Hosting - logo

High Hosting

High Wheels | High Meals

High Wheels

High Wheels touringcarchauffeur

Bij High Wheels verzorgt de touringcarchauffeur uw reis met de grootst mogelijke zorg. Waarbij u kan rekenen op een aangenaam en gastvrij vervoer. Veiligheid in combinatie met comfort en gastvrijheid staan hoog in het vaandel. 

High Wheels rijinstructie

High Wheels begrijpt hoe belangrijk het is om defensieve rijtechnieken aan te leren, die kunnen helpen om ongevallen te verminderen en de veiligheid op de weg te verbeteren. Als instructeur heb ik ook het RIS- certificaat, wat staat voor Rijopleiding In Stappen. Op deze manier leert u per onderdeel het autorijden onder de knie te krijgen. Pas als u dit onderdeel beheerst gaan we telkens een stap verder. Op deze manier vergroot u uw zelfverzekerdheid en beweegt u beheerst door het verkeer.

Mijn liefde voor de bus gaat verder dan alleen chauffeur zijn, daarom wil ik mijn passie delen door mensen op te leiden tot buschauffeur. Voor een gelegen en veilige opleiding kunt u mij benaderen voor D-instructie (bus instructie).

Wilma kalf, host van High Hosting

De persoon achter High Wheels

High Wheels stelt te allen tijde u als klant centraal. De persoon achter High Wheels ben ik, Wilma Kalf. Ik, als touringcarchauffeur, verzorg graag uw reis tot in de puntjes.

Ik beheers gespecialiseerde kennis en ervaring die uw leerlingen kunnen helpen snel en veilig te leren. U kunt er vanuit gaan dat u iemand inhuurt met een bak aan kennis en vaardigheden. Als u op zoek bent naar  een goede prijs-kwaliteitverhouding, kies dan voor High Wheels.